Feesten & Events

Dansen met steffi!

Waar is dat feestje?

Live muziek tijdens jullie feest geeft zóveel meer schwung! Ik meng me snel tussen jullie gasten. Het liefste zing ik dan ook samen met jullie op de dansvloer. Als die interactie tot stand komt, is het plaatje compleet. Gezelligheid gegarandeerd op jullie verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of jubileum!

Repertoire

Vanuit mijn jarenlange ervaring in een coverband, soulband en bigband, bied ik een breed repertoire. Van kleine nummers tot gezellige dansnummers. Ik versterk mijn muziek via de slanke ‘zuil installatie’ van JBL. Het voordeel is dat ik binnen enkele minuten heb opgebouwd en bij wijze van een ‘groot plein’ kan voorzien van geluid.

Muziek is beleven, voelen, genieten

Mijn paketten & prijzen

Pakket 1

425 Vanaf
  • 60 minuten live muziek
  • Kennismaking
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Tot 100 personen

Pakket 2

595 Vanaf
  • 120 minuten live muziek
  • Kennismaking
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Tot 100 personen

Dansen met coverband Blush

Coverband Blush staat garant voor een swingend, springend, spetterend en een (a)mee-zing feest! Moet ik wel meteen één kanttekening plaatsen. Regel maar alvast de blaarpleisters, want die hebben jullie gasten, the morning after, wel nodig.

Over blush

De ingrediënten van Coverband Blush: twee bloedmooie zangeressen in de bloei van hun leven, Patty en Steffi. De springende toetsenist Bart (ja springend) en good-looking gitarist Peter, die de juiste snaren weet te raken bij het publiek. De Blushers worden in controle gehouden door de grooves van de temperamentvolle bassist Rómulo en door de beats van de altijd vrolijke en energieke drummer Hans.

Repertoire

Blush heeft een oneindige hitlijst met o.a. 70’s/80’s/90’s/00’s, Disco, Pop, Rock Top40, Foute Uur, Rock, Latin, Queen & ABBA, Nederlandstalig, Latin en Dance. Ook de nodige Golden oldies en hitjes voor het foute uur komen voorbij. Zolang de muziek bijdraagt aan een bruisend feest, spelen we het!

Alle muzikale pre's van blush op een rij

Plan een luisterrepetitie bij Coverband Blush

What else should we say? You should hear us!

Blush stelt zich voor!

Patty

Patty

Zangeres

Steffi

Steffi

Zangeres

Hans

Hans

Drummer

Bart

Bart

Pianist

Rómulo

Rómulo

Bassist

Peter

Peter

Gitarist

Foto's van Coverband Blush

Kom gezellig een keer luisteren!