Contact

Heel graag zelfs! Ik vind het altijd leuk om nieuwe nummers te ontdekken en zo maken we jullie ceremonie nóg persoonlijker. Het liefste ontvang ik jullie verzoeknummers 2 maanden voor jullie trouwdag.

Maar natuurlijk! Dankzij mijn achtergrond in een bigband, soulband en momenteel een allround coverband (Coverband Blush), bied ik een breed repertoire aan.

Yes! In mijn eigen studio neem ik graag de nummers op die ik tijdens jullie ceremonie gezongen heb. Zo vereeuwigen jullie herinnering. Meer informatie? Link naar bruiloft pagina.

Ik cross het hele land door om muziek te maken, want ik hou niet van grenzen. Dus ik kom naar je toe, ongeacht waar! En of dat nu bij je thuis is of op een locatie. In Nederland, of over de grens in België of Duitsland. I’m your woman!

Ik breng altijd mijn eigen installatie mee. Deze staat op wielen, waardoor ik makkelijk te verplaatsen ben als we bijvoorbeeld van de ceremonie setting verhuizen naar de borrel.
Ook wanneer de locatie niet voorzien is van een stroompunt, kan ik met mijn accu evengoed live muziek voor jullie verzorgen. Dus no worries! Het enige wat ik nodig heb, is een stoel of kruk en een glaasje water is altijd fijn!

Even afkloppen, tot nu toe is me dit slechts 1x overkomen. Het moet heel slecht met me gaan, wil het niet lukken om op te treden. Maar wanneer dit worst case scenario zich toch voordoet, heb ik gelukkig een landelijk netwerk van zangeressen die kunnen invallen.

'Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd'

Bruiloftzangeres

Neem Contact met mij op!

Neem contact met mij op of stuur me een berichtje!