Steffi

Zonder muziek kan ik niet.

Muziek maken is mijn uitlaatklep. Van kinds af aan kan ik het niet laten om mee te neuriën met de radio. Mijn muzikale carrière in een vogelvlucht: Buulse Proms, Bigband Triple B, The Voice of Eindhoven, de Helmondse Musical, Soulband Turnback, Maestro. En boven alles ben ik al meer dan 5 jaar leadzangeres bij Coverband Blush! 

Ik voel me als een vis in het water wanneer ik op de bühne sta en de eerste muzieknoten hoor. Er een feestje van maken, samen met het publiek de voetjes van de vloer tillen, wat wil je nog meer?!?!

Samen met Erik en mijn 2 kleine eigenwijze meisjes Sofie en Lisa, woon ik in Noord-Brabant. Maar ik reis graag kriskras door het land om jullie verhaal muzikaal te omlijsten.

Inside out: Facts

Ik ben gek op sushi - vooral die met heerlijke zalm! Maar ook monchoutaart, truffelmayonaise op een knapperig sesam toastje en de verrukkelijke Fritattesuppe uit Oostenrijk weten mijn smaakpapillen telkens weer te betoveren! Als je nieuwsgierig bent naar mijn eenvoudige en verrukkelijke recepten, vraag me er gerust naar!

Ik ga graag op pad naar musicals & concerten. En als ik niet aan het zingen ben, dan ben ik aan het 'crossfitten' of een blokkie om met vriendinnen.  Zodra er ook maar een glimp van de zon te zien is, vind je mij buiten.

Zangeres bruiloft

15

Jaar ervaring

Video afspelen

"Een dag niet Gezongen, is een dag niet geleefd"

Huwelijkszangeres

Bruiloft

Afscheid

Feesten & Events

Muziek maken is Wegdromen.

Maak een Afspraak met mij!

Ik probeer op mijn website zo veel mogelijk informatie en impressies te geven, maar het kan natuurlijk goed zijn dat je nog vragen hebt!

Welke nummers hebben een bijzondere betekenis voor jullie? Hoe kan ik jullie bruiloft nog specialer maken met live muziek? Sowieso vind ik het erg leuk om kennis te maken. Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden en doorlopen mijn repertoire!