Afscheid

Uitvaart muziek

Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare. Verwacht of onverwachts, het is een verdrietige tijd waarin veel op jullie afkomt. De komende dagen staan in het teken van het regelen van een mooi, persoonlijk afscheid. Het laatste tastbare wat je nu kunt doen. Ik help jullie daar graag bij.

Live muziek bij uitvaart

Juiste woorden vinden bij het afscheid nemen is vaak lastig. Live muziek spreekt voor vele gevoelens en het biedt troost. Het is puur en breekbaar en zorgt voor een intiem karakter. Met mijn warme klanken als uitvaartzangeres, breng ik u graag terug naar de mooie momenten die u samen heeft beleefd. Ik zing zowel tijdens een kerkdienst als bij een crematie. In een uitvaartcentrum, crematorium of in een kerk. Alles is mogelijk.

Keuze uitvaartmuziek

Samen bespreken we de nummers en kiezen we mooie muziekmomenten uit. Vaak denken mensen bij een uitvaart, begrafenis of crematie aan verdrietige liedjes die over de dood of afscheid gaan. Ik geloof dat de uitvaartmuziek bij de persoon moet passen zoals hij of zij in het leven stond. Jullie mogen uitvaartliedjes kiezen uit mijn repertoire, maar ik studeer ook graag verzoeknummers in. Met jullie uitvaartverzorger stem ik de muziek af op de speeches en eventuele fotopresentaties. Ik werk regelmatig samen met Wanda Roosen uitvaartzorg

Ik neem alle zorg uit handen voor het muzikale gedeelte, zodat jullie op een mooie, persoonlijke manier afscheid kunnen nemen.

Waarom zou je voor mijn stem kiezen?

Altijd zuiver en met warme klanken, breng ik de emotie over. Ik voel het tot in mijn kleine teen, waardoor het puur is. Jullie muzikaal bijstaan bij een afscheid, is het meest dankbare dat ik als zangeres mag doen. 

De tijd heeft vleugels

Daarom ben ik voor uitvaartmuziek ook in de avonduren en in de weekenden telefonisch bereikbaar op +31 (0) 6 22 800 373. 

Ook werk ik samen met uitvaartverzorgster Wanda Roosen, zij kan u ook met mij in contact brengen.